Verwen jezelf met heerlijke koffie, koop het juiste koffieapparaat

Koffie drinken is hip, er bestaan dan ook honderden verschillende koffieapparaten. Voor iedere soort koffie bestaan er verschillende machines die het kopje troost perfect voor kunnen je bereiden. Wist je dat je sommige machines zelfs persoonlijke gebruikersprofielen hebben? Zo kan iedereen in het gezin ’s morgens zijn favoriete koffie drinken zonder de instellingen te veranderen. Het hoeft niet duur te zijn, zo kan je al een koffiezetapparaat kopen voor nog geen €63. Bovendien is een koffiezet altijd een leuk geschenk.

Maak je keuze uit deze 5 prachtexemplaren.

Montana Solac CE450: stijlvol espresso zetten

Met de Montana Solac CE4500 kan je zo’n 7 koppen koffie na elkaar zetten. De espressomachine heeft een waterreservoir van 1,5 liter, dankzij het DDS-systeem druppelt de machine niet na als uw kopje vol is. Het is mogelijk om 1 of 2 kopjes koffie tegelijkertijd te zetten en ondertussen lekker melkschuim voor in uw cappuccino klaar te maken.

Montana

Meer info hier http://www.mediamarkt.nl/mcs/product/MONTANA-Solac-CE4500,10259,483033,881808.html?langId=-11

Philips HD7855/60: gemakkelijk touchbediening

Dit is eentje voor de latté liefhebbers. Met deze koffiemachine kan je vooraf kiezen voor een ingesteld koffierecept, of je kan je eigen recept maken. Daarnaast stel je ook de gewenste koffiesterkte in, en is het ook mogelijk om 2 koppen tegelijkertijd te zetten. De HD7855/60 heeft een gemakkelijke bediening dankzij het slimme touchpaneel. Tot slot is de Latte Duo- koffiezetapparaat eenvoudig te reinigen en zijn alle onderdelen zowel met de hand of in de vaatwasser te wassen.

PhilipsLatte

Meer info hier

 

Melitta Optima Timer: handige timerfunctie

Met de Melitta Optima Timer zet je 10 kopjes filterkoffie per beurt dankzij het grote waterreservoir. Dankzij de handige timerfunctie kunt u automatisch koffie laten zetten wanneer jou dat uitkomt. Ook heeft het apparaat een ontkalkingsindicator en ontkalkingsprogramma. De Melitta Optima Timer heeft een mooi glazend en tijdloos design.

Melitta

Meer info hier

 

Nespresso U Pure Grey Krups (XN250A): instelbare kopgrootte

Nespresso U Pure Grey is de Nespresso-machine is zeer compact in formaat en heeft een elegant design waardoor de machine overal mooi staat. Daarnaast heeft de Nespresso U touch-bediening waarmee de gewenste kopgrootte kan worden gekozen: Ristretto, Espresso of Lungo. De kophouder is magnetisch verplaatsbaar zodat je niet alleen kleine kopjes maar ook grote kopjes kunt plaatsen.

nespresso

Meer info hier

 

Philips Xelsis Evo: meerdere dranken voor meerdere gebruikers

Met de Xelsis Evo geniet elk familielid van zijn of haar favoriete koffie. Deze automatische espressomachine beschikt over een unieke functie waarmee er voor meerdere gebruikers tot wel 6 gebruikersprofielen ingesteld kunnen worden. Aan elk profiel kunnen 9 verschillende dranken gekoppeld worden. Bovendien kunt u de hoeveelheid en intensiteit tot bodystructuur, crèmelaagje en temperatuur op uw eigen smaak afstemmen. Deze koffiemachine is gemaakt uit roestvrij staal en heeft een strak design.

Philipsgebruiksprofielen

Meer info hier