Dit is misschien de beste job ooit

Als er je ooit van droomde om te reizen als een miljonair zonder een cent uit te geven dan is dit de uitgelezen kans voor jou.

Luxury Travel Intelligence, een digitale reisgids over luxe-reizen die enkel voor leden is, adverteert een job waarvoor je de duurste en meest exclusieve hotels en reisbestemmingen moet bezoeken. De bedoeling is dat je die reisbestemmingen beoordeelt, zodat LTI zeker is dat ze de bestemming die ze aanraden goed zijn.

De hele trip is zo’n 720.000 euro waard en je bent een jaar onderweg. Onderweg stop je op plaatsen zoals de Maldiven, het privé-eiland van Richard Branson Necker Island, Las Vegas, Venetië en de skioorden waar de grote beroemdheden gaan skiën.

LTI zoekt hiervoor iemand die kritisch, discreet, welbespraakt en sociaal is. Hij of zij moet kunnen aantonen dat hij/zij een grote passie bezit voor reizen en er veel kennis en ervaring over heeft. Verdere competenties die gevraagd worden zijn een fijne smaak hebben in voedsel, entertainment en cultuur.

Als je wil solliciteren, kan dat hier.  Ze vragen enkel dat je  in 65 woorden of minder uitlegt waarom jij de job moet krijgen en je cv.