Man wordt wakker in een lijkzak bij de begrafenisondernemer

Een begrafenisondernemer uit Lexington, Mississippi schrok zich een hoedje toen een man levend en wel uit een lijkzak kroop. Walter Williams werd wakker en kroop eruit alsof er niets aan de hand was. De man was uren geleden dood verklaard.

“Ik vroeg de lijkschouwer wat er gebeurd was, en het enige wat hij kon zeggen, is dat het een wonder was,” zei Holmes County Sheriff Willie March. De neef van Williams reageerde al even verrast:: “Ik stond daar en ik zag hoe ze zijn lijk in de lijkzak legden en de zak dicht ritsten. De lijkschouwer zei dat hij de pols van Williams gecontroleerd had om 21:00u woensdagavond en hem vervolgens dood had verklaard om 22:30u.

Vier uur later gebeurde dan het mirakel en stond Williams op uit de dood. De lijkschouwer had hem naar Williams Porter and Sons Funeral Home verplaatst, waar zijn werknemers klaar stonden om het lichaam te balsemen, maar toen begon hij te bewegen. “Hij schopte om de lijkzak open te krijgen. Het is de eerste keer dat ik zoiets mee maak,” zei Bryan Porter, de manager van de zaak.

Paramedici snelden Williams naar een ziekenhuis. De familie is opgelucht dat Williams nog in leven is.
“Ik weet niet hoe lang hij hier nog zal zijn, maar ik weet dat hij nu terug is. Dat is het enige wat telt,” aldus Hester, de neef van Williams.
De lijkschouwer zei  dat Williams’ pacemaker zou gestopt zijn met werken en dan weer zijn opgestart .