12 inspirerende ideeën voor uw droomhuis als u miljonair bent

Batibouw is deze week nog open op de Heizel. Wie daar niet voldoende inspiratie kan vinden voor zijn of haar droomhuis, kan hier terecht. Als geld geen probleem is, kan u beginnen met deze tropische outdoor douche. Misschien niet erg geschikt in België, maar we wanen ons toch miljonair dus kunnen we ons ook meteen voorstellen dat we niet meer in België wonen.

461

U kan opteren voor een persoonlijke bioscoop zoals op de allereerste foto maar wat dacht u van een zwembadbioscoop. Wie wil er nu niet op een zwoele zomeravond genieten van een filmpje al dobberend op het kristalheldere water van het zwembad met een heerlijke tropische cocktail in de hand?

314

Wellicht de meest efficiënte manier om wakker te worden is met een frisse duik in het zwembad. Het goede nieuws is dat de glijbaan in de slaapkamer begint dus heel ver moet u er niet voor gaan.

913

Nu we toch dromen dat we miljonair zijn… een dure auto mag niet ontbreken. Het enige probleem is waar u hem gaat zetten? In een garage? Dat is zo cliché en zo’n betonnen constructie staat ook niet mooi. Nee, die luxe-auto laten we gewoon verdwijnen onder de grond. Het ziet er mooi uit en het verhoogt uw James Bond-gehalte.

431

Ook miljonairs moeten het huis wel eens poetsen of ze laten een schoonmaakster dat doen. In ieder geval of u het nu zelf doet of niet, dit concept is simpelweg geniaal. Veeg het vuil gewoon tegen de muur aan en laat het opvangen in de kelder rechtstreeks in de vuilnisbak. Het enige probleem is recyclage, dat gebeurt niet automatisch.

243

Met deze geheime speelkamer heeft uw kind alle vrijheid om te spelen en het is geheim dus voor kinderen sowieso fantastisch. Dat u de deurtjes kan dichtdoen zodat de rommel niet zichtbaar is, is alleen maar een extra voordeel.

s2Ir7

Deze klimmuur is er voor kinderen en volwassenen. Weg met die trap en klimmen maar. Heeft u meteen de dagelijkse portie lichaamsbeweging ook gehad.

324

Of het nu een trap wordt of een klimmuur, beide zijn vermoeiend om meerdere malen per dag te beklimmen. Daarom installeren we deze hangmat zodat u eenmaal boven even kan genieten van welverdiende rust.

293

Ook huisdieren kunnen profiteren van uw dikke portefeuille. Vorige week hadden we nog de goedkopere variant van dit idee, maar eerlijk is eerlijk dit ziet er veel stijlvoller uit en avontuurlijker.

224

Kom kom, genoeg centjes uitgegeven aan kinderen en katten. Tijd dat u uzelf weer wat cadeau doet. Wat dacht u van dit zwembad met barbecue. Gegarandeerd dat u de beste zwembadfeestjes zal geven.

315

En na een lange dag werken, zwemmen, klimmen en film kijken, is het leuk om eens te ontspannen in bad… aan een haardvuur… met uw partner.

451