Stervende vader schrijft 826 inspirerende briefjes voor zijn dochter

Garth Callaghan schrijft elke dag een inspirerende boodschap op het servetje in het lunchpakket van zijn dochter Emma. Dit doet hij al sinds zij zeven jaar is en Garth heeft beloofd dat hij dit blijft doen tot Emma afgestudeerd is.

Ondanks dat dokters in de laatste twee jaar al drie keer kanker vaststelden bij Garth, zet hij zijn missie resoluut door. Hij kreeg een kans van acht procent dat hij nog vijf jaar zal leven, maar dat houdt hem niet tegen. Garth is nu alle inspirerende boodschappen aan het schrijven. Momenteel zit hij aan 740 en hij heeft er nog ‘maar’ 86 te gaan.

De boodschappen variëren van filmquotes zoals “Do or do not, there is not try” van Yoda tot zelfgeschreven boodschappen zoals “Sometimes when I need a miracle,  I look in to your eyes and realize I’ve already created one” – Love, Dad.

Garth liet zich inspireren door becauseIsaidIwould, een non-profit organisatie die gratis kaartjes sturen waarop mensen hun beloften kunnen opschrijven. Het doel van die kaartjes is dat mensen zich dan daadwerkelijk inzetten om hun beloftes te volbrengen.

It always seems impossibleDo the right thingDo or do not1526743_240155352824621_810085040_nDear Emma

 

Bron foto’s: facebook.com/napkinnotes