Win! een duo ticket voor Walking With Dinosaurs

Win! een duo ticket voor Walking With Dinosaurs

Dit jaar heersen de dinosaurussen opnieuw over België… dankzij de terugkeer van WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR. Na voorstellingen in 250 steden en meer dan 9 miljoen toeschouwers komt de show eindelijk opnieuw naar Brussel van 7 tot 9 december!

Throwback naar 200 miljoen jaren geleden!

Dit verbazingwekkende en majestueuze spektakel neemt u 200 miljoen jaar mee terug in de tijd, naar een vergeten wereld. U zal getuige zijn van de terugkeer van de grootste wezens die ooit onze aarde bevolkten.

Hyperrealitische dinosaurussen!

WALKING WITH DINOSAURS kostte meer dan 20 miljoen euro om te realiseren en combineert het vakmanschap en het talent van ontwerpers met de kennis van wetenschappers. Samen creëerden ze de wereldberoemde, hyperrealistische, adembenemende creaturen. Onder andere de Stegosaurus, de raptors en de verschrikkelijke Tyrannosaurus Rex maken hun opwachting! De grootste van allemaal is de Brachiosaurus, die maar liefst 11 meter hoog en 17 meter lang is!

Zie ze stappen, hoor ze brullen en wees getuige van hun strijd om te overleven en te overheersen. Van hun huidstructuur tot de flikkering in hun ogen, het quasi cinematografische realisme zal u alle twijfel ontnemen: de dinosaurussen zijn daadwerkelijk terug onder ons!

https://www.youtube.com/watch?v=0b93PGUBuQo

WALKING WITH DINOSAURS is een niet te missen totaalspektakel voor de hele familie. Maak nu kans om een duo ticket te winnen voor de show op 8/12/2018!