WEDSTRIJD: Maak kans op een duoticket voor de Fifty Session van eugene en Walter Astral op 28 september!

WEDSTRIJD: Maak kans op een duoticket voor de Fifty Session van eugene en Walter Astral op 28 september!

Fifty Session is terug op woensdag 28 september in C12, met het Franse psychedelische rock- en technoduo Walter Astral en de Belgische zanger eugene.

eugene (BE)

eugene is een Belgische rapper die deel uitmaakt van het XXL-collectief. Hij maakt ook deel uit van het creatieve label J&A., samen met Nups3e en Osmoze. Gedreven door de Extra Extra Large Vision, creëert Eugene met zijn entourage (ego8, neophron, Erro) een unieke muziek in de Brusselse scene, gekenmerkt door hyperpop invloeden, geluiden die schommelen tussen post-punk en elektronisch, en een digitale cultuur. Na een reeks van 3 singles uitgebracht in 2021, volgde eugene in 2022 met "Days Before Paradise", een 3-track project dat als prelude diende voor "Paradise Kiss", een grotere EP waarvoor het Brusselse label Labrique (L'Or du Commun, Swing, Primero, Nups3e, Osmoze.) zich bij het avontuur aansloot... Beetje bij beetje bouwt eugene aan een meeslepend universum, zowel auditief als visueel. Elk van zijn tracks is uniek en de ervaring is het waard om live meegemaakt te worden!

Walter Astral (FR)

De muziek van Walter Astral is de ontmoeting tussen psychedelische pop en de wereld van techno en acid. Hun hybride muziekstijl is beïnvloed door King Gizzard and the Lizard Wizard, Flavien Berger, Altin gun en Charanjit Singh. Zij maakten en mengden hun eerste EP in het oude huis van een kluizenaar bij Sancerre in Berry, bij het vuur. Elk lied belichaamt een van de vier natuurelementen en presenteert de mens tegenover de hem omringende natuur en zijn metafysische vragen: Liefde, Inspiratie, Geboorte, Dood. Hun EP 'Hyperdruire' komt uit op 7 oktober.

PRAKTIJK :

  • Datum: woensdag 28 september
  • Plaats : C12 - 6 Rue Marché aux Herbes, 1000 Brussel
  • Tijd: 19:00 - 01:00