Press START to explore GameForce 2018

Press START to explore GameForce 2018

De vijfde editie van de grootste Belgische game beurs GameForce, deze keer op maar liefst 18.000 m², brengt weer gaming, esports, hardware, merchandise, cosplay, shops en meer samen! Ontdek de nieuwe toppers en de oude klassiekers of kom je slag slaan in de vele shops om je gaming honger volledig te stillen!

GameForce zet de Esports op de kaart

"Gamen is geen sport", niets is minder waar! Hoewel de esports in ons land nog in zijn kinderschoenen staat, stijgt de erkenning met de dag. GameForce zet daarom ook een groots toernooi op poten: de GameForce Masters.

De organisatie brengt de beste Belgische spelers in League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone en Rocket League samen en laat hen 2 dagen lang tegen elkaar strijden voor een prijzenpot van maar liefst €25.000.

Press START & WIN !

Zit je ondertussen op het puntje van je stoel en wil je absoluut naar GameForce? Waag dan zeker je kans & vertel het verder aan je vrienden want jullie kunnen gratis duotickets winnen. Het enige wat je moet doen is onze wedstrijdvragen correct beantwoorden.

Deelnemen kan t.e.m. 28/09/2018 - 14:00. Als je bij de gelukkige winnaars bent ontvang je na afloop van de wedstrijd een mailtje van ons.