Metro Photo Challenge is terug!

Metro Photo Challenge is terug!

Haal je fototoestel of smartphone boven, Metro Photo Challenge is terug!

#MakeUsFeel

Metro Photo Challenge 2018, in samenwerking met Samsung, nodigt je uit om de emoties van het scherm te laten spatten! Leg door jouw lens een wereld vol emotie vast en neem deel in volgende categorieën:

  • HAPPY (gelukkig)
  • HOPE (hoop)
  • SAD/ANGER (droevig/boos)

De fotowedstrijd voor professionals en amateurs is uitgegroeid tot de grootste ter wereld. Ga jij aan de haal met een van de fantastische prijzen?

Lokale finalisten:

Per categorie worden er 2 winnaars geselecteerd: één door de lokale jury & één via een publieksstemming.

De 6 Belgische finalisten winnen een Galaxy Note9 toestel van Samsung, ideaal om je vakantieherinneringen mee vast te leggen. De lokale finalisten stoten ook door naar de internationale finale!

Internationale finalisten:

De 3 internationale finalisten krijgen de kans om mee te gaan op een onvergetelijke reis naar Thailand. Nog nooit in Thailand geweest? Deze foto's weten je vast te overtuigen om deel te nemen.

[gallery type="rectangular" td_select_gallery_slide="slide" size="large" link="none" ids="850520,850523,850521,850519,850518" orderby="rand"]

Wacht niet langer, haal je fototoestel boven en waag je kans om deel te nemen!

Metro Photo Challenge loopt van 24 september tot en met 20 november 2018. De Belgische finalisten worden op 28 november 2018 bekend gemaakt, de internationale finalisten op 12 december.

BELANGRIJK : personen die misbruik maken van de mogelijkheid andere deelnemers te rapporteren, kunnen gediskwalificeerd worden !