Enjoy Paradise City with Metro!

Enjoy Paradise City with Metro!

De dansvloer van Paradise City zal dit jaar niet 2, maar wel 3 volledige dagen met energie overladen worden. Met zowel bekende gangmakers als nieuwe namen schotelt het festival een line-up voor waar iedereen zich in kan vinden.

Zak op 29, 30 juni & 1 juli af naar het adembenemende Ribaucourt kasteel in Perk om te genieten van dit waanzinnige festival.

https://www.youtube.com/watch?v=1fRw414hdv4

Paradise City gelooft in een groene toekomst en zet zich ieder jaar opnieuw in om samen met alle festivalgangers de wereld duurzamer te maken. De organisatie verkleint ieder jaar succesvol haar ecologische voetafdruk en ook in 2018 worden er nieuwe ambitieuze stappen gezet.

Win jouw tickets & enjoy paradise!

Ga samen feesten op 29 & 30 juni & 1 juli ! Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een duoticket voor Paradise City 2018! Deelnemen kan tot en met 25/06/2018 – 14:00. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Fill out my online form.

Klaar voor een onvergetelijke festivalzomer?

Wij ook! Speciaal daarom vallen er bij ons heel de zomer lang tickets te winnen voor allerlei festivals. Neem zeker iedere week een kijkje op nl.metrotime.be/win want er komen regelmatig nieuwe wedstrijden bij.

Jouw kansen vergroten? Motiveer je vrienden om ook deel te nemen ?