Win tickets voor BXL TOUR!

Neem op zondag 25 juni deel aan BXL TOUR, de eerste 50km bike race van Brussel!

Tijdens deze fietstocht doorkruis je de straten van de hoofdstad over een afstand van 50 km. Zo (her)ontdek je de trekpleisters van Brussel: het Ter Kamerenbos voor het vertrek en de aankomst, het Jubelpark, het Atomium, het Koning Boudewijnstadion, de prachtige Louiza- en Tervurenlaan, … Beklimmingen, bochten, snelheid, …

Na de inspanning volgt de ontspanning! Helemaal in het teken van de gezelligheid zal de Gespanhoek omgetoverd worden in ‘Fietscity’. Ter Kamerenbos wordt een plek van ontdekking en samenzijn. Tussen 14 en 21 u zal voor jong en oud een brede waaier van activiteiten georganiseerd worden: verenigingen die actief zijn op fietsvlak, alternatieve tochten, initiaties, demonstraties, actieve animaties, muziek, eet- en drankstandjes, …

BXLtour ondersteunt de kandidatuur van Brussel voor de ‘Grand Départ’ van de Ronde van Frankrijk 2019. Er staat dus veel op het spel!

Bezoek de site van BXL TOUR voor meer info.

Deelnemen

Metro geeft tickets weg voor de categorie “RANDO-CYCLO” (€15/ticket), voor fietsers met een gemiddelde snelheid van 16 tot 29 km/u. Meer info vind je op de website van BXL TOUR.

Waag hier je kans door onderstaand wedstrijdformulier in te vullen. Deelnemen kan tot vrijdag 16 juni, 12u. De winnaars worden na afloop via mail gecontacteerd.

Fill out my online form.