Winterpret 2017

Winters plezier tijdens Winterpret in Brussel!

Kijk jij ook het hele jaar uit naar de winter? Dat snappen we maar al te goed want ook dit jaar valt er weer een hele hoop te beleven in Brussel tussen 24 november en 31 december! Jij komt de kerstmarkt & Winterpret toch ook verkennen?

De heerlijke geuren en kleurrijke kraampjes zullen je ook dit jaar weer verleiden. Ga op ontdekking in een prachtig winterparadijs en geniet van de geschenkideetjes en originele degustaties.

Overal om je heen zie je lachende gezichten en twinkelende lichtjes, een feestelijke sfeer die enkel Winterpret zo goed weet te scheppen. Dit is een evenement waar niemand nog omheen kan, de grootste eindejaarshappening in Brussel.

De verbluffende klank- en lichtshow op de Grote Markt en de indrukwekkende kerstboom, de kerstoptocht, het reuzenrad, de draaimolens … Redenen genoeg om een citytrip te plannen.

Klaar om versteld te staan op Winterpret?

Neem dan snel deel aan deze wedstrijd en maak kans op tickets voor het Reuzenrad, de Slalom of het schaatsparadijs! Je kan ook meedoen voor de hoofdprijs: een overnachting (23-24/12/2017) in het Citadine hotel voor 2 personen. Je kan deelnemen aan de wedstrijd tot en met 08/12/2017, 16u. De winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd. Hou je inbox in de gaten!

Fill out my online form.