Winterpret 2016

Winterpret 2016

Win leuke prijzen van Winterpret in Brussel!

Kijk jij ook het hele jaar uit naar de winter? Dat snappen we maar al te goed want ook dit jaar valt er weer een hele hoop te beleven in Brussel!

De heerlijke geuren en kleurrijke kraampjes zullen je ook dit jaar weer verleiden. Ga op ontdekking in een prachtig winterparadijs en geniet van de geschenkideetjes en originele degustaties.

Overal om je heen zie je Lachende gezichten en twinkelende lichtjes, een feestelijke sfeer die enkel Winterpret zo goed weet te scheppen. Dit is een evenement waar niemand nog omheen kan, de grootste eindejaarshappening in Brussel.

De verbluffende klank- en lichtshow op de Grote Markt en de indrukwekkende kerstboom, de kerstoptocht, het reuzenrad, de draaimolens … Redenen genoeg om een city trip te plannen dus.

Klaar om versteld te staan op Winterpret?

Neem dan snel deel aan deze wedstrijd en maak kans op tickets voor het Reuzenrad, de Slalom, het Ice Monster én het schaatsparadijs! Je kan deelnemen aan de wedstrijd tot en met 28/11/2016, 16u. De winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd. Hou je inbox in de gaten!

Fill out my online form.