Win een fotoshoot met je mama

WIN dankzij Veritas & Metro, een fotoshoot met je mama!

Vertelt jouw mama de grappigste verhalen op het familiefeest? Kan je haar in het midden van de nacht opbellen? Geeft zij je onbetaalbaar modeadvies? Kortom, is zij jouw rots in de branding?

Alle mama’s zijn mooi, maar dankzij de make-over van Veritas zal jouw mama pas echt stralen. Jullie worden beiden in de watten gelegd met leuke accessoires en trendy outfits. Daarna leggen we het resultaat op de gevoelige plaat vast én verschijnt de leukste foto in Metro!

Nog geen cadeautje voor je mama? Geen paniek, naast deze schitterende fotoshoot schenkt Veritas jullie de accessoires van deze make-over on top!

Vertel ons waarom jouw mama de beste is & win!

Zijn je mama en jij allesbehalve cameraschuw? Dan is een make-over van Veritas de ideale verrassing voor Moederdag. Het enige dat je hoeft te doen is ons laten weten waarom je mama zoveel voor jou betekent en de vorm van een grappig of pakkend bericht. Deelnemen kan tot en met 03/05/2018 – 14:00.

! Opgelet, jullie moeten beiden op zaterdag 5 mei vrij zijn. De make-over en fotoshoot gaan door op 05/05/2018 tussen 09:00 – 14:00 bij Mixit Studios in Antwerpen Berchem. De winnaars van de wedstrijd worden persoonlijk gecontacteerd.

Fill out my online form.