Win een Deezer Premium+ account en Bose® SoundTouch® 20 system !

DEEZER IS JARIG EN VERWENT ONZE METRO-LEZERS!

Win een gratis Deezer Premium+ account voor 5 jaar en een Bose® SoundTouch® 20 wireless music system.

DeezerDeezer

Deezer bestaat 5 jaar in België en dat moet gevierd worden!

DeezerDeezer geeft toegang tot de grootste muziekcatalogus ter wereld op ieder apparaat. Het is de enige muziekstreamingdienst met Flow, een unieke mix van je favorieten en nieuwe aanbevelingen in een continue veranderde stream. Dankzij een intuïtief algoritme, dat ontwikkeld is door muziekliefhebbers, is het dé plek waar je favoriete tracks worden afgewisseld met nieuwe ontdekkingen die zijn afgestemd op jouw luistergedrag. De muziekcatalogus van Deezer bevat meer dan 40 miljoen nummers.

Deezer is beschikbaar op je favoriete toestel, of dat nu een smartphone, tablet, pc, laptop, geluidssysteem, auto met internetverbinding of Smart TV is.

Speciaal voor onze lezers maakte Deezer een “Party like it’s your B-Day” playlist. Beluister hem hier!

Deezer is natuurlijk ook te beluisteren via de Bose® SoundTouch® 20 series III wireless music system.

Bose® SoundTouch® 20 series III wireless music system

Draadloze muziek door het hele huis in een handomdraai.

Het SoundTouch® 20 wireless music system betekent draadloos muziek in een handomdraai. Stream miljoenen nummers van muziekdiensten, internetradiozenders en je eigen muziekbibliotheek – allemaal met helder, kamervullend geluid. Je kunt zelfs je favoriete muziek meteen beluisteren, zonder telefoon of tablet. Druk gewoon op een van de zes presets op de luidspreker of afstandsbediening en de muziek begint.

Wil jij een gratis Deezer Premium+ account  en een Bose® SoundTouch® 20 system winnen?

Beantwoord dan snel onze vragen! Deelnemen kan tot en met 20/12/2016, 14u. De winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd. Hou je mailbox in de gaten!

Fill out my online form.