Train World

Train World

Een (trein)reis door de tijd!

In het hartje van het Belgische spoorwegnet ligt Train World. Sinds 2015 kan je naast de sporen in Schaarbeek terecht voor een unieke belevenis te midden van oude en nieuwe parels op de spoorwegzolder.

Train World is niet zomaar een museum. Je vindt er spoorwegbruggen en treinen waar je op kan klauteren. Je kan ook zelf een trein besturen! Een uitstap naar Train World blijft nog lang nazinderen, bij kinderen én hun ouders.

De reis door de tijd begint voor je goed en wel binnen bent. Je ontdekkingstocht doorheen deze spoorwegopera start in het oudst bewaarde stationsgebouw van Brussel. De tickets worden verkocht aan het originele stationsloket in Schaarbeek van 130 jaar geleden.

Win een boek van Kuifje en een toegangsticket!

Kuifje
© Hergé-Moulinsart 2017

Tot 16 april zijn Kuifje en zijn vrienden op bezoek in Train World met hun eigen expo. Daarom geven wij Kuifjepakketten met het exclusieve boek ‘Hergé, Kuifje en de treinen’ en een toegangsticket weg. Beantwoord de vragen hieronder en maak kans op één van de pakketten. Deelnemen kan tot 22 maart, 16u. De winnaars worden na afloop persoonlijk gecontacteerd.

[wufoo username=”metrotime” formhash=”reigb6y0jl94sr” autoresize=”true” height=”1128″ header=”show” ssl=”true”]