Terug naar het begin met Assassin’s Creed Origins

Nothing is true, everything is permitted

Ubisoft keert op 27/10/2017 terug met een nieuw game uit hun meest succesvolle franchise. Deze keer gaan we verder dan ooit terug in de tijd en ontrafelen we met Assassin’s Creed Origins de geheimen van het verleden en de piramides: Cleopatra’s oude Egypte.

Het game brengt een compleet nieuwe visie voor de reeks die Action-RPG-elementen omarmt. Spelers stijgen in level, vinden buit en kiezen vaardigheden om hun getrainde Assassin eigen te maken. Naast dat alles wordt er ook een gloednieuw vechtsysteem geïntroduceerd.

Open world

De laatste worp van Ubisoft geeft de spelers naast de traditionele game ook iets geheel nieuws om te ontdekken. Met Assassin’s Creed: Ancient Egypt krijgen spelers de kans om het Oude Egypte te ontdekken met behulp van begeleide tours of waarbinnen de spelers zelf vrij op verkenning kunnen.

In de Discovery Mode gaan spelers op pad in een interactieve 3D-versie van het Oude Egypte, zonder gestoord te worden door gevechten, verhaallijnen of tijdslimieten. Van Alexandrië tot Memphis, van de Nijldelta tot de Grote Zandzee.

Win Assassin’s Creed Origins voor PS4

Neem deel aan onze wedstrijd en win Assassin’s Creed Origin voor PlayStation 4. Deelnemen kan t.e.m. 26/10/2017 – 16:00. De winnaars worden na afloop persoonlijk gecontacteerd.

Fill out my online form.