Sports Fair 2017

Smeer je benen in voor de 2de editie van de Sports Fair, de grootste sportbeurs in België!

Na het geweldige succes van de eerste editie vorig jaar, keert Sports Fair ook dit jaar terug. Je kan dit jaar van vrijdag 3 tot zondag 5 februari 2017 in Brussels Expo terecht. Paleis 8 is “the place to be” voor sportievelingen en niet-zo-sportievelingen.

Op de kalender van Sports Fair staan meer dan 200 demonstraties en initiaties door professionals, standen met bekende en nieuwe sportmerken, de nieuwste trends in sportmaterialen, voedingssupplementen, coaches, trainers en zoveel meer…

Van voetbal tot hengelsport, van hockey tot taekwondo, van crossfit tot jetsurf, van paardrijden tot wielrennen, de Sports Fair 2017 brengt een gevarieerd aanbod van bekende en minder bekende sporten samen. Zowel de sportprofessional als de beginnende sporter zal geïnspireerd en geprikkeld worden door z’n favoriete sporten en de laatste nieuwe trends qua sportkledij, sportmateriaal en sportvoeding.

Nog niet overtuigd? Neem dan maar eens een kijkje naar deze beelden van de eerste beurs.

 

Ready? Set? Go!

Beantwoord onderstaande vragen en maak kans op een een duoticket voor de beurs. Maar wacht, er is meer! Je krijgt er van ons ook een duoticket voor de vakantiebeurs bovenop! Je kan deelnemen tot 30 januari, 14u. De winnaars worden na afloop persoonlijk gecontacteerd.

Fill out my online form.