Deel je #epicselfie en win een epic party-cruise op ‘The Ark’!

www.epicselfie.be
Samsung – www.epicselfie.be

Wil je dit jaar je zomervakantie afsluiten met een epic party? Samsung geeft 2 onvergetelijke reizen weg met ‘The Ark’, een van de grootste party cruises in de wereld!

Hoe doe je mee?

Heb je een onvergetelijke selfie gemaakt? Deel hem via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #epicselfie. Zo komt jouw foto in de Samsung gallery terecht.

Opgelet! Zet je privacy-instellingen openbaar, want alleen dan kan Samsung je #epicselfie zien en maak je kans om te winnen.

Bekijk zeker het filmpje of de #epicselfie gallery voor inspiratie!

Wat kan je winnen?

Hoofdprijzen: 2x een onvergetelijke reis voor twee personen op ‘The Ark’.

Vier dagen lang feesten en genieten van de beste elektronische muziek aan boord van het luxueuse cruiseship ‘The Ark’. Met plaats voor 4.000 passagiers, meer dan vijftig internationale dj’s, en zeven podia van enkele van de beste discotheken van de wereld.

Langs topsteden Barcelona, Ibiza en Marseille!

Weekprijzen: Elke week 5 duo cinematickets.

Hoe maak je kans om te winnen met je #epicselfie?

Wekelijks kiest Samsung uit alle inzendingen met hashtag #epicselfie de meest bijzondere. Als je selfie hierbij zit, win je al een filmticket voor 2 personen.

Je selfie blijven boosten is uiteraard de boodschap en vraag je vrienden deze zoveel mogelijk te liken 😉 via Facebook, Twitter of Instagram.

De twee meestbekroonde selfies op 30 juni via Facebook, Instagram of Twitter worden door Samsung uitgeroepen tot winnaars van de hoofdprijs.

Deel jouw #epicselfie via:

RECENTE BERICHTEN