Real Bodies

REAL BODIES neemt de bezoekers mee voor een reis die hen vragen doet stellen over wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat ze willen doen met het leven en het lichaam dat ze hebben gekregen.

Het leven en ons lichaam zijn wonderlijke dingen, maar stond jij al eens stil hoe dat alles echt werkt? Ben je benieuwd naar hoe het menselijk lichaam er aan de binnenkant uitziet? Dan is Real Bodies zeker een tentoonstelling voor jou!

De expo neemt je mee op een tocht doorheen het leven aan de hand van 14 perfect bewaarde menselijke lichamen en meer dan 200 anatomische onderdelen. REAL BODIES graaft dieper in de schoonheid van het lichaam, de geest en de ziel dan elke andere gelijkaardige tentoonstelling en nodigt u uit om volop op ontdekking te gaan in de belevenis van het menselijk lichaam, van de eerste tot de laatste adem.

Waag jouw kans en win een duoticket!

Wil jij deze expo graag gaan verkennen? Goed nieuws! Wij geven onze lezers de kans om een duoticket te winnen voor Real Bodies. De tentoonstelling loopt nog tot 15/04/2018 in Tour & Taxis Brussel.

Vul snel ons wedstrijdformulier in en wie weet ben jij bij de gelukkige winnaars. Deelnemen kan tot en met 15/02/2018 – 16:00. De winnaars worden na het aflopen van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd.

Fill out my online form.