Ontspannen en relaxen met BXL Bad

De zon schijnt, de vogels fluiten en het is VAKANTIE !!! De zomer is eindelijk in het land en dat is dé moment om van onze prachtige hoofdstad te genieten. Geef toe, waar kan dat beter dan op het mooiste stadsstrand van het land?

Van 6 juli tot 12 augustus wordt de omgeving van het Saincteletteplein omgetoverd in een gigantische oase waar jonger (en volwassen) kinderen ezich kunnen uitleven met allerhande activiteiten: luieren in de zon, dansen, creatieve spelletjes spelen, sporten, een film in open lucht bekijken op een reusachtig scherm, op een ligstoel genieten van een ijsje of aperitief, speciale gerechten proeven, …

Niet zo’n zonneklopper? Nachtraven kunnen in Archipel gaan clubben op de beats van de populairste Belgische en internationale groepen in een gloednieuwe setting voor een onvergetelijk nightlife-avontuur.

Brussel Bad is DE place to be tijdens de Brusselse zomer!

Zin om lekker te gaan luieren of om de talrijke activiteiten die Brussel Bad te bieden heeft te ontdekken? Doe dan snel mee aan onze wedstrijd en win tickets voor een wateractiviteit! Deelnemen kan tot en met 15/07/2018 – 14:00. De gelukkige winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Fill out my online form.

Klaar voor een onvergetelijke festivalzomer?

Wij ook! Speciaal daarom vallen er bij ons heel de zomer lang tickets te winnen voor allerlei festivals. Neem zeker iedere week een kijkje op nl.metrotime.be/win want er komen regelmatig nieuwe wedstrijden bij.

Jouw kansen vergroten? Motiveer je vrienden om ook deel te nemen 😉