Metro & Nasty Mondays present : Woop woop !

Wie herinnert zich nog hoe Etienne De Crécy in 2010 van de ‘8 Years Culture Club’ party in het ICC een rebelse rave maakte? Of hoe de Crookers in 2008 de Gentse Make Up Club in een compleet gekkenhuis veranderden? Of hoe Proxy het publiek hysterisch uit zijn dak liet gaan op I Love Techno in 2009?

De gouden tijden zijn terug

Fantastisch nieuws voor al wie met nostalgie terugdenkt aan de hoogdagen uit de jaren 2000, toen raven leven was en electro de dansvloeren begeesterde. 9 december wordt de dag waarop de aarde even zal stilstaan en snoeiharde electro beats zullen herrijzen. Met een line-up vol hoogstaande, internationale sterren in de vorm van ETIENNE DE CRÉCY, CROOKERS en PROXY en een top locatie aangezien we neerstrijken in de Eskimofabriek – is de rechte lijn naar wat ongetwijfeld één van de smerigste parties van het jaar zal worden, ingezet.

Nood aan een voorsmaakje? Enjoy the beats in deze video 😉

Woop woop! Let’s party!

Wil jij deze vette party bijwonen op 9 december in de Eskimofabriek in Gent? Leg je rave outfit maar al klaar want er vallen tickets te winnen bij Metro! Beantwoord onze wedstrijdvragen en maak kans op een van de duotickets voor Woop Woop. Je kan deelnemen tot en met maandag 4 december, 16u. De winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd.

Fill out my online form.