Goal ! The Football Experience

Een unieke & interactieve expo gewijd aan het wereldvoetbal.

Van 15 februari tot en met 30 april 2017 strijkt de internationale expo ‘Goal! The Football Experience’ neer in België en tovert de Nekkerhal in Mechelen om tot het Walhalla van elke voetbalfan. Een ongeziene collectie van originele items en sport memorabilia, verpakt in een unieke, ervaringsgerichte en interactieve expo gewijd aan het wereldvoetbal.

Ontdek unieke en originele items zoals trofeeën en medailles, shirts van o.a. Lionel Messi, David Beckham, Cristiano Ronaldo en Diego Maradona, de eerste voetbal tot zelfs de voetbalschoenen van Ronaldinho.

Stel je eigen “dream team” samen en leef je helemaal uit op uitdagende voetbalattracties.

Speciaal voor de doortocht van ‘Goal! The Football Experience’ in België, zal er ook een Belgisch luik aan deze internationale expo worden toegevoegd.

‘Goal! The Football Experience’ van 15 februari tot en met 30 april 2017 in de Nekkerhal te Mechelen. Meer info: www.goal-belgium.be

Klaar om te scoren?

Beantwoord de wedstrijdvragen en maak kans op een duoticket voor Goal! The football experience. Deelnemen kan t.e.m.  Je kan deelnemen tot 13 februari, 16u. De winnaars worden na afloop persoonlijk gecontacteerd.

 

Fill out my online form.