Flagey – Brussels Jazz Festival 2018

Tien dagen lang kan je in Flagey komen genieten van jazz in al zijn facetten : naast een uitgelezen selectie van concerten, staat er een filmprogramma op het menu alsook workshops, een tentoonstelling, een boekpresentatie, een filmconcert, dj-sets, een jamsessie en debatten.

De spits wordt afgebeten door de levende legende Archie Shepp, die net zijn 80ste verjaardag vierde. Ook voor anderen blazen we kaarsjes uit, noteer alvast het verjaardagsfeest van Mâäk en van LABtrio.

Verder hebben we nog speciale aandacht voor de bruisende Britse jazzscene, krijgt Art Blakey een gepast eerbetoon, en gaat klassiek in dialoog met jazz. Een hele waaier aan uiteenlopende activiteiten onder één gemeenschappelijke noemer: liefde voor de blue note.

Geniet van het slotconcert door de Matthew Herbert Brexit Big Band

Op 23 juni 2016 besloten de Britten uit de EU te stappen. Als reactie lanceerde Matthew Herbert de Brexit Big Band om artistieke en muzikale samenwerkingen over de grenzen heen in de verf te zetten. Jij kan dit muzikale spektakel bijwonen. Na het concert kan je ook nog alles losgooien op de beats van DJ Dick d’Alaise! Vul hieronder onze wedstrijdvragen in en wie weet ontvang jij wel een duoticket van ons!

Deelnamen kan tot en met 27/12/2017 – 16:00. De winnaars worden nadien persoonlijk gecontacteerd.

Fill out my online form.