Extrema Outdoor 2018

XO is back, baby!

Telde jij net als wij de dagen af tot de volgende editie van Extrema Outdoor Belgium? Goed nieuws want het is EINDELIJK weer zo ver! Op 18,19 & 20 mei gooien we alle remmen los in Recreatiepark De Plas in Houthalen. Een prachtig bos, een schitterend meer met strand, kunst, animatie en beestig goede muziek. Wat meer kan je nog wensen?

Extrema Outdoor is al 8 edities lang de place to be als beste electrofestival ter wereld ! Ook dit jaar schotelt het festival ons een line-up voor om van achterover te vallen. Met meer dan 130 artiesten over 3 dagen op het lijstje heeft Extrema zichzelf weer overtroffen.

Nog steeds niet overtuigd? Deze video brengt daar zeker verandering in 😉

Win jouw tickets voor Extrema Outdoor Belgium!

Ondertussen zijn alle tickets voor het festival zo goed als uitverkocht. Maar bij ons vallen er nog een pak tickets te winnen. We geven maar liefst 25 duotickets/dag en 25 duo weekendtickets weg! Wil jij er ook bemachtigen? Doe dan snel mee aan onze wedstrijd hieronder.

Deelnemen kan t.e.m. 11/05/2018 – 14:00. De winnaars worden na het afsluiten van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd per mail.

Fill out my online form.