Extrema Outdoor 2017

Are you ready to party !?

De 7de editie van Extrema Outdoor Belgium gaat dit jaar door op 2, 3 & 4 juni in ‘Getwood City’ ! Daal af naar Recreatiepark De Plas in Houthalen voor een van de beste electrofestivals ter wereld.

Als thema van de 7de editie trekt de festivalorganisator de kaart van een duurzaam en groen festival. Hiermee wil zij jongeren sensibiliseren en activeren in de strijd tegen klimaatverandering en global warming. Met dit thema wordt het terrein in 3 grote luiken opgedeeld die de impact van de mens op de aarde zal weergeven.

Het eerste luik doet denken aan de tuin van Eden. Een groene oase vol kleur, prachtige planten en heerlijk fruit waar de bezoekers zorgeloos en vrij kunnen genieten. Het middelste luik zal de hedendaagse consumptiemaatschappij weerspiegelen. De rush van de maatschappij die alsmaar sneller voorbij raast. Het laatste gedeelte van het terrein zal getransformeerd worden in een post-apocalyptische woestijn.

 

Uiteraard draait het ook nog om muziek

Meer dan 120 artiesten spelen op 7 verschillende stages gedurende het verlengd Pinksterweekend. De camping is met meer dan 5000 bezoekers uitgegroeid tot een klein festivalletje op zich en het creatief dorp zit opnieuw boordevol spel, kunst en animatie!

WIN EEN DUOTICKET!

Wil jij ook naar dit waanzinnige event? Wij geven meer dan 100 tickets weg aan de gelukkige winnaars 😉

Maar dat is niet alles! 1 deelnemer maakt ook kans op de hoofdprijs die je Extrema Outdoor experience nog unieker zal maken, namelijk een waanzinnig bungalowpack met:

  • Bungalow Zetha van vrijdag 2 juni tot maandagmiddag 5 juni voor 4 personen
  • 4x Holiday ticket € 436
  • 4x bedlinnen inbegrepen
  • 4x badkamerpakket inbegrepen
  • Shuttle van en naar het festival inbegrepen
  • Afterparties op de camping inbegrepen

Vul hieronder onze vragenlijst in en laat ons weten voor welke prijs jij wil meedoen.

Deelnemen kan t.e.m. 24/05/2017 – 16:00. De winnaars worden na het afsluiten van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd.

Fill out my online form.