Ecover

De strijd tegen plastic afval woedt genadeloos verder en ook jij kan jouw steentje bijdragen.

Ecover komt op de proppen met een fles die rechtstreeks uit de vuilbak komt. ‘Jakkes, hoe vies!’, we horen je het al denken. Geen zorgen, de fles komt dan ook niet rechtstreeks uit de vuilnisbak, maar bestaat wel uit 100% gerecycleerd en recycleerbaar materiaal.

Om de Clean World Revolution met zoveel mogelijk mensen te vieren, roept Ecover zondag 25 maart uit als hét moment om samen in opstand te komen tegen wegwerpplastic. Op deze dag nodigen ze medestrijders uit om hun plastic afval in te leveren voor een gratis ritje met de Ecover kusttram in Blankenberge.

als we niets doen, zal de zee tegen 2050 meer plastic dan vis bevatten.

Ecover geeft in samenwerking met W.R.YUMA een ‘Fight against single-use plastic’-pakket weg, met o.a. de nieuwe Ecover afwasmiddelfles én een W.R.YUMA zonnebril. Met deze actie willen ze mensen motiveren en activeren om bewust met plastic om te gaan.

Sluit je aan bij de revolutie

Wil jij je mee inzetten voor een schonere wereld? Doe dan mee aan onze wedstrijd en maak kans op een nieuwe Ecover afswasmiddelfles en W.R.YUMA zonnebril. Deelenemen kan tot en met 05/04/2018, 16:00. De winnaars worden nadien persoonlijk gecontacteerd.

Fill out my online form.