GameForce 2017

Het is eindelijk zo ver, het moment waar gamers al het hele jaar op zitten te wachten! Het grootste gaming event van België is terug. GameForce vindt plaats op 30/09 & 01/10 in de Nekkerhal Mechelen.

GameForce wordt dit jaar nog bigger & better dan de editie van 2016 😉

Beursactiviteiten

Tijdens de beurs zal verveling ver te zoeken zijn, want de organisatie voorziet ook dit jaar weer meer dan voldoende entertainment. Ontdek de nieuwste games, krijg een sneak peek van waar onze lokale developers mee bezig zijn, keer terug naar het tijdperk waar games nog pixels bevatten bij de retro-area of maak een praatje met jouw favoriete YouTuber.

Kruip je liever in de huid van jouw favoriete game of animé personage? Ook dit jaar is er bij GameForce een grote cosplay-wedstrijd waarbij de winnaars 1 van deze toffe prijzen in ontvangst mogen nemen van de adembenemende Giada Robin.

Press start to enter

Klaar om te button bashen en de beurs te verkennen? Dan hebben wij goed nieuws want GameForce en Metro geven 40 tickets weg! Iedere deelnemer maakt ook kans op onze gamepack bestaande uit een PlayStation 4 met ‘Injustice 2’*.

Vul onderstaand formulier in voor vrijdag 22/09/2017 – 16:00 om je kans te wagen. De winnaars worden na afloop persoonlijk gecontacteerd.

Fill out my online form.

*De overhandiging van de PlayStation 4 zal plaatsvinden op GameForce 2017.