Win tickets voor de première van de jeugdfilm ‘Cloudboy’

De 12-jarige stadsjongen Niilas woont bij zijn vader en weet maar heel weinig van zijn Zweedse moeder Katarina. Wanneer Niilas te horen krijgt dat hij zijn zomervakantie moet spenderen met zijn moeder in het Hoge Noorden, is dat dan ook niet onmiddellijk naar zijn zin. Katarina woont er met haar nieuwe gezin tussen de rendierherders. Voor een stadsjongen lijkt het een ware nachtmerrie.

Ondanks de warme ontvangst, reageert Niilas heel terughoudend. De enige die hem begrijpt, is zijn nieuwe halfzus Sunnà. Stilaan ontdekt hij zijn roots, die sterker blijken dan hij ooit had kunnen vermoeden. Tegen alle verwachtingen in beleeft Niilas de meest avontuurlijke zomer van zijn leven in het prachtige Lapland.

De film is een Belgische productie van Bulletproof Cupid met een internationale cast. Meikeminne Clinckspoor zocht en vond een ijzersterke cast bij Daan Roofthooft, Geert Van Rampelberg, Sara Sommerfeld, Mikkel Gaup, Ayla Gáren Audhild P. Nutti en Joakim Nils Tomas Trägårdh.

Geniet mee van op de eerste rij!

Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op 10×3 tickets voor de première van CLOUDBOY in Kinepolis Antwerpen op zaterdag 1 april (14u30) in aanwezigheid van de cast.

Je kan deelnemen tot en met 29 maart 2017 – 16:00.
De winnaars worden na afloop persoonlijk gecontacteerd.

 

Fill out my online form.