Bose® – SoundTouch® 10 wireless music system

101_ST10_black_sRGBEnjoy the music!

Alles is aangenamer met een streepje muziek en het SoundTouch® 10 wireless music system is de eenvoudigste manier om die muziek draadloos in huis te halen. Klinkt dat aanlokkelijk? Het wordt nog beter! Het systeem maakt direct verbinding met je wifi-thuisnetwerk, zonder complexe apparatuur. Eenvoudiger kan toch niet?

boseHet systeem is zo klein dat je het op een willekeurige plek in huis kunt plaatsen en muziek met vol, rijk geluid kunt streamen.

Dankzij een gratis handige app kun je miljoenen nummers van muziekdiensten, internetradiozenders en je eigen muziekbibliotheek beluisteren. En alleen met SoundTouch® kun je die muziek meteen beluisteren, zonder telefoon of tablet. Druk gewoon op een van de zes presets op de luidspreker of afstandsbediening en je favoriete muziek wordt afgespeeld.

 

Wil jij een SoundTouch® 10 wireless music system winnen?

Beantwoord onze vragen en maak kans op een SoundTouch® 10 wireless music system! Deelnemen kan tot en met 09/12/2016, 14u. De winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd. Hou je inbox in de gaten!

%CODE1%

Fill out my online form.