Ontdek Bike Flanders & win een nieuwe fiets

De gloednieuwe beurs Bike Flanders brengt meer dan 50 exposanten samen met het meest ruime aanbod op het vlak van fietsen en alternatieve mobiliteit. De Beurs gaat door op 20,21 & 22 april plaats in het hartje van Gent, meer bepaald in het Floraliënpaleis en het aanpalend Kuipke, een zeer geapprecieerde locatie van alle fietsliefhebbers uit heel Vlaanderen.

Er valt heel wat te ontdekken: klassieke, elektrische en ploogeapprecieerdeibare fietsen, steppers, fietskledij, beschermende uitrusting en nieuwigheden in nauwe relatie met mobiliteit. Ook voor de (grote) kids zijn er animatie en activiteiten voorzien: gegidste fietstochten, informatiestanden, Cyclo-bal, pumptracks,…

De Beurs wordt actief gesteund door de stad Gent, de Provincie Oost-Vlaanderen, Cycling Vlaanderen, Flanders Bike Valley, Fiets Ambassade Gent en alle Fietsersbonden. 

Doe mee & win een nieuwe fiets!

Nood aan een nieuwe fiets en overweeg je een e-bike aan te schaffen? Metro en Bike Brussels geven je de kans om ons te overtuigen waarom jij het verdient om deze prachtige eZee STREET te winnen.

De eZee STREET is een uiterst handige & compact model. Hij gemakkelijk vervoerbaar in zowel trein of auto, ideaal voor on-the-go! Een brushless motor van 250W, gekoppeld aan een batterij met hoog rendement van 36V/15Ah, garandeert een grote autonomie en laat toe om gemakkelijk bergop te klimmen.

Tof, maar hoe kan ik winnen?

Vul het onderstaand formulier in en onze jury kiest de grappigste, meest overtuigende inzending als winnaar. Laat je creativiteit dus maar de vrije loop nemen en wie weet fiets jij straks naar school of het werk met een gloednieuwe fiets.

Deelnemen kan t.e.m. woensdag 19/04/18 – 16u. De winnaar wordt nadien persoonlijk gecontacteerd*. Hou je mailbox dus in goed in de gaten.

Fill out my online form.

*De prijs kan op 22/04/2018 door de winnaar op de beurs afgehaald worden.