Bike Brussels 2017

bike-brussels-21-9.gif

Primeur schiet uit de startblokken

Bike Brussels is het eerste Brusselse salon toegespitst op de stedelijke fiets en al haar (mogelijke) menners en gaat door van 15 tot 18 september in Tour & Taxis. Dé gelegenheid bij uitstek om de fiets te (her)ontdekken als efficiënt, gezond en vooral ook leuk vervoersmiddel, op maat van de stad – en iedereen die zich in de stad beweegt.

Expo’s, animatie en demo’s

Wie een bezoekje brengt aan Bike Brussels mag zich verwachten aan tonnen inspiratie, ideeën, hands-on nieuwigheden, demonstraties, animatie, activiteiten en veel meer. Zo kan je tijdens gaan kijken naar de heuse ‘Bakfietsrace’ en supporteren voor jouw favoriet. Of je kan kennis maken met een sport waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt : ‘Bike Polo’. Een acrobatisch spektakel dat je met verstomming zal slagen.

Mag het net nog iets waanzinniger? Dan moet je zeker de demo’s van ‘Get Insane’ gaan checken. Hieronder vind je alvast een voorproefje.

Helemaal de fietskriebels te pakken? Alle tentoongestelde fietsen kunnen getest worden op een indoor en outdoor piste.

Win een nieuwe fiets!

Metro en Bike Brussels geven je de kans om ons te overtuigen waarom jij het verdient om deze prachtige BlueDesert Titan te winnen, aangeboden door DA-Fiets : de oplossing voor een vlot- woon-werkverkeer.

Hoe? Vul het onderstaand formulier in en onze jury kiest de grappigste, meest overtuigende inzending als winnaar. Laat je creativiteit dus maar de vrije loop nemen en wie weet fiets jij straks naar school of het werk met een gloednieuwe fiets.

Deelnemen kan t.e.m. woensdag 13/09/17 – 16u. De winnaar wordt nadien persoonlijk gecontacteerd. Hou je mailbox dus in de gaten.

Fill out my online form.