Beat a Pro @ KPMG TROPHY 2017!

Win een kans om het op te nemen tegen de Belgische en Internationale Topspelers van de KPMG TROPHY, het enige European Challenge Tour event in België!

De winnaars van deze wedstrijd worden uitgenodigd op zaterdag 10 juni 2017 in de Royal Waterloo Golf Club om vanop één van de PAR3 mee af te slaan met de pro-spelers.

Diegene die de bal bij het afslaan dichter bij de ‘pin’ of ‘hole’ krijgt dan de pro-spelers wint een mooie prijs en eeuwige roem!

Voorwaarden

Om een kans te maken om deel te mogen nemen aan deze ‘nearest to the pin’ competitie moet u beschikken over een federaal lidmaatschap en over een handicap van 28 of beter beschikken.

*De European Challenge Tour Tournament Manager heeft het recht om omwille van organisatorische redenen die het spel doorloop in gedrang zou kunnen brengen (en dus het tornooi zou doen uitlopen) de wedstrijd ten allen tijden stil te leggen, gedeeltelijk of geheel te annuleren.  (ter info: bv door slechte weersomstandigheden, of door vertragingen die zouden zijn opgelopen)

Om op zaterdag op het parcours te mogen spelen moet de winnaar gekleed zijn in correcte golfkledij.

Deelnemen kan tot en met 02/06/2017 – 11:30.

De winnaars van de wedstrijd zullen door de organisatie van de KPMG TROPHY gecontacteerd worden om hun tee-time meegedeeld te krijgen als ook de VIP-Parking pass te kunnen ontvangen.

Alle winnaars moeten zich vervolgens minstens 45 min op voorhand melden aan de VIP Check-In om de laatste praktische informatie te bekomen.

Fill out my online form.