Win een exclusief paar sneakers uit de VITTEL Sneaker Collection!

 

vittel-couch-converter-online-361492-adeevee


Omdat VITTEL mensen wil aanmoedigen meer te bewegen, presenteert het de ‘Couch Converter’. 
Met zijn ‘Couch Converter‘ transformeert VITTEL de sofa van 50 zetelhangers tot een paar, handgemaakte sneakers. Van elke zetel wordt slechts 1 paar gymps gemaakt. Exclusiever kan je ze tegenwoordig niet meer vinden!

Van couch potato tot actieve hipster

Op die manier staat de ‘Couch Converter’ niet alleen voor een duwtje in de rug voor zij die zichzelf hebben voorgenomen meer te bewegen in 2015. Het maakt van couch potatoes zo meteen ook actieve hipsters.
 banner_vittel making of shoe_700
Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven van 28 februari tot en met 29 maart 2015 via de website www.vittelcouchconverter.com.

VITTEL Sneaker Collection

Zij die deelnamen, maar niet tot de 50 gelukkigen behoorden, hoeven bovendien niet te treuren! Vanaf 30 maart wordt ook de VITTEL Sneaker Collection in de vitrine gezet. De collectie bestaat uit 5 hippe sneakermodellen die tot 31 mei in beperkte oplage kunnen gewonnen worden via www.vittelcouchconverter.com.

WIN WIN WIN!

banner_Vittel sneakermodellen 700X LOGO
Metro en VITTEL geven nu al 5 paar sneakers uit de VITTEL Sneaker Collection weg! Deelnemen doe je door onderstaande vragen te beantwoorden en je gegevens achter te laten. De wedstrijd loopt tot en met donderdag 26 maart 2015 om 12u. De winnaars worden na afloop persoonlijk gecontacteerd. Hou je mailbox dus in de gaten!
Fill out my online form.