Jordans Granola

Win 50 stuks van de Jordans Super Berry Granola muesli!

JRH1400069_3D_Super_Berry

Krokant en fruitig: maak kennis met de Jordans Super Berry Granola!

Heb je al gehoord van de Jordans Super Berry Granola ? Die is super in vele opzichten. Gedaan met het saai ontbijt van boterhammen of eentonige muesli, de Super Berry Granola zal je iedere ochtend weer vrolijk stemmen!
De nieuwe Granola in het Jordans gamma zit boordevol smaak, is rijk aan vezels en daarenboven cholesterolverlagend*. Zonder toegevoegde kunstmatige bewaarmiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen is het zorgeloos genieten van alle natuurlijke ingrediënten die het bevat.
Heerlijk natuurlijk
De Super Berry Granola van Jordans, dat is een muesli met net dat tikkeltje meer. Volkoren havervlokken worden in honing tot knapperige graanclusters gebakken, voor die onweerstaanbare beet. De kleurrijke  mix van gevriesdroogde zwarte bessen, bosbessen en veenbessen, geeft deze  crunchy muesli een frisse, zure toets . Voeg daar nog de gehakte amandelen en pompoenzaden aan toe en je hebt een heerlijk gevarieerd kommetje muesli voor je neus. Eet je Super Berry Granola samen met een flinke scheut melk of meng door je favoriete yoghurt: klaar om de dag vol energie te starten!
* Haver kan in combinatie met uitgebalanceerde voeding en een gezonde levensstijl bijdragen aan een lagere cholesterol
DEELNEMEN
Wil je kans maken op een van de 50 stuks Jordans Super Berry Granola muesli? Beantwoord onderstaande vragen en laat je gegevens achter. Je kan deelnemen tot en met vrijdag 12 juni, 16u!

 

Fill out my online form.