Xbox One Limited Edition

Win een Xbox One Limited Edition Halo 5: Guardians Bundle!

XboxOne_LEConsole_Halo5_FrontA_RGB_1300x1300 CROP

XboxOne_2014_horizontal_rgb
De Limited Edition Halo 5: Guardians-bundel bevat een speciale console en controller van 1TB en volledige download van Halo 5: Guardians, de Warzone REQ-bundel met 14 fantastische Requisition-packs, harnassen van FOTUS-klasse en multiplayerembleem.
De bundel omvat verder een Guardian-model van Metal Earth®, de animatieserie Halo: The Fall of Reach, dossiers over het blauwe team & Fireteam Osiris en de geheime orders van Spartan Locke. Deze schitterende console en controller, met een design geïnspireerd op Spartan Locke en UNSC-technologie, voeren je dieper het Halo-universum binnen. Van de metaalblauwe accenten en militaire insignes tot de geluidseffecten op maat, is deze bundel een absolute must voor Halo-fans.


Verover hier je Halo 5: Guardians-bundel!

Beantwoord onderstaande vragen om kans te maken op de Xbox One Limited Edition Halo 5: Guardians Bundle of 1 van de vijf Xbox One games Halo 5: Guardians.

Halo5_Prov_Boxshots_XB1_FR_LHS_RGB

Je kan deelnemen tot en met vrijdag 13 november, 12u. De winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd. Hou je inbox in de gaten!

 

Fill out my online form.