Wist je dat?

Bedankt voor je deelname aan de enquête rond droge en vermoeide ogen!

WIST JE DAT?

PS-DS+FL-OOGDR-INTENSIEF-10ml-15G3-L

 Sommige oogdruppels zijn niet geschikt voor gebruik wanneer je lenzen draagt. Controleer daarom altijd of je het product kan gebruiken als je lenzen gebruikt
 Niet alle oogdruppels zijn even lang houdbaar. Sommige producten zijn na opening al na drie maanden niet meer effectief. Let daarom dus altijd op de houdbaarheidsdatum
 Tenzij ampullen hersluitbaar zijn, gebruik je ze beter niet meer na opening. De actieve bestanddelen zullen namelijk snel hun werkzaamheid verliezen door blootstelling aan de lucht. Bovendien kunnen er zo makkelijk bacteriën in de ampul en wil je ze dus liever niet hergebruiken.
 Een hersluitbare ampul is dus de beste oplossing.
Denk na voor je iets in je ogen druppelt. Ogen zijn namelijk gevoelig dus gebruik daarom liever producten met natuurlijke bestanddelen. Euphrasia en Hyaluronzuur zijn twee natuurlijke bestanddelen die bewezen effectief zijn bij de behandeling van droge en vermoeide ogen.
 Wees je er van bewust dat veel producten bewaarmiddelen bevatten. Heb je dit liever niet, controleer dan altijd de verpakking.