Winterpret

PDH_banner 2

Win leuke prijzen van Winterpret in Brussel!

Vijf weken van betoverende evenementen, bedwelmende geuren, kleurrijke kraampjes, geschenkideetjes en originele degustaties. Lachende gezichten en fonkelende lichtjes voeren de boventoon in de feestelijke sfeer die enkel Winterpret zo goed weet te scheppen. Dit is een evenement waar niemand nog omheen kan, de grootste eindejaarshappening in Brussel.
Het versterkt de aantrekkingskracht van de hoofdstad en maakt ze tot een perfecte bestemming voor city trips. De verbluffende klank- en lichtshow op de Grote Markt en de indrukwekkende kerstboom, de originele ‘videomappings’, de kerstoptocht, het reuzenrad, de draaimolens …
Kortom, talloze sprookjesachtige activiteiten waar groot en klein elk jaar weer naar uitkijken en die van Winterpret een uniek parcours maken.

Kan je niet wachten om af te zakken naar Brussel?

Neem dan snel deel aan deze wedstrijd en maak kans op tickets voor het Reuzenrad, de Slalom, het Ice Monster én het schaatsparadijs! Beantwoord onderstaande vragen en laat je gegevens achter. De wedstrijd loopt af op maandag 7 december, 16u.
Fill out my online form.