Voorgeproefd Vleermuismoorden

Win het boek Vleermuismoorden van Toni Coppers!

vleermuismoordenHet is begin december, en vriesweer. Als een busje met Britse zakenlui te pletter rijdt tegen de gevel van een bank, wordt er gevreesd voor een aanslag. Ondertussen zoekt een ontstemde commissaris Liese Meerhout naar een nieuwe woning en kan haar hoofdinspecteur Masson maar niet zwijgen over zijn reis naar Portugal, waar hij niet alleen kerken, musea en kroegen heeft bezocht, maar ook een bibliotheek vol vleermuizen. Het busongeval blijkt een moord te verhullen en Liese krijgt de zaak toegewezen. Niet lang daarna wordt er een rechter omgebracht en pleegt iemand een aanslag op haar leven. Liese moet onderduiken…
Masson brengt haar onder bij een oude vriendin die een hotelletje runt in de Antwerpse binnenstad, niet ver van de kathedraal. Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat ze op zoek zijn naar een formidabele tegenstrever. Want hoe stop je een moordenaar die niets meer te verliezen heeft?

Wil je kans maken op een exemplaar?

Deelnemen doe je door de onderstaande vragen in te vullen en je gegevens na te laten. De wedstrijd loopt af om 16u op vrijdag 9 oktober. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd.
Wil je al een voorproefje lezen van het boek? Klik hier en ontdek de exclusieve voorpublicatie!

 

Fill out my online form.