Voorgeproefd – Pantani was een god

Win het boek ‘Pantani was een god‘ van Marco Pastonesi !

9789022332535Marco Pantani was een god. De ongekroonde wielerkoning van het hooggebergte, maar ook een man die veel mokerslagen moest incasseren. Een man die zijn carrière op een oneervolle manier beëindigd zag, zonder dat hij daar ook maar iets aan kon doen. Hij was ten slotte ook een man die volledig vereenzaamd en paranoïde stierf in zijn hotelkamer.

In Pantani was een god keert Pastonesi terug naar de bergen waar de bekende wielrenner zijn grootste successen vierde: de Carpegna, waar hij opgroeide. De Ventoux, waar hij heroïsche duels uitvocht met Lance Armstrong. En de Mortirolo, waar hij eenzaam over de Giro heerste. Van de bergen die Pantani hebben gemaakt gaat Pastonesi terug naar de helden en de ritten van weleer. Stuk voor stuk leveren ze een prachtig verhaal op en wordt de mysterieuze puzzel die Pantani was duidelijker.

Wil je kans maken op het boek?

Deelnemen doe je door de onderstaande vragen in te vullen en je gegevens na te laten. De wedstrijd loopt af om 16u op vrijdag 08/07/2016. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd.
Fill out my online form.