Win het boek Notities uit de jungle van Hanya Yanagihara!

Yanagihara. Notities uit de jungleIn 1950 vindt Norton Perina tijdens een antropologische expeditie naar een afgelegen eiland in Micronesië de verloren gewaande primitieve stam waarnaar hij op zoek was. Bovendien ontdekt hij dat er in de buurt een groep mensen die in bomen wonen. Ze blijken van een ongelooflijke ouderdom te zijn. Omdat hij de kans op eeuwig leven niet wil missen, doodt hij één van de schildpadden, wier vlees de bron tot lang leven lijkt te zijn.
Zijn onderzoek maakt Perina wereldberoemd  en levert hem zelfs de nobelprijs op. Maar het komt hem duur te staan. Een pupil redigeert deze autobiografie van Perina. Dat hij een onbetrouwbare verteller is maakt het spannend tot de laatste bladzijde.
Gebaseerd op het leven van Nobelprijswinnaar Carleton Gajdusek. Een ster-debuut met wezenlijke vragen over mens en natuur.
Wil je kans maken op het boek?
Deelnemen doe je door de onderstaande vragen in te vullen en je gegevens na te laten. De wedstrijd loopt af om 16u op vrijdag 30/01/2015. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd.
Fill out my online form.