Voorgeproefd Nepvlees

Win het boek Nepvlees van Belinda Aebi!

coverAbi-Nepvlees-jpegOp de teppan van het Japanse restaurant Zuma wordt het lichaam van een verkoolde vrouw aangetroffen. De autopsie en het identificatieonderzoek wijzen uit dat het lijk dat van chef-kok Kishi Takeda is. Maud Gelderman gaat samen met haar speurders Max en Gijs op onderzoek uit. Monique Regniers – bijnaam Mincko – hielp enkele jaren mee in de praktijk van haar echtgenoot Jan, een befaamd dierenarts. Nu Jan aan een slepende ziekte lijdt, sluit ze de praktijk, verkoopt het huis en gaat in een klein appartement in de Gentse Belfortstraat wonen. In de periode dat haar man nog in goede gezondheid was, kreeg hij een tip over gruwelijke praktijken in de Zuma. Monique is vastbesloten het geheim te ontsluieren en infiltreert.
Nepvlees is de zesde thriller van Belinda Aebi in de reeks rond onderzoeksrechter Maud Gelderman. Haar boeken worden door pers en publiek geprezen vanwege de durf waarmee ze actuele thema’s aansnijdt.

Wil je kans maken op het boek Nepvlees van Belinda Aebi?

Deelnemen doe je door de onderstaande vragen in te vullen en je gegevens na te laten. De wedstrijd loopt af om 16u op vrijdag 22/05/2015. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd.
Fill out my online form.