Voorgeproefd – Keukens van het grote midwesten

Win het boek Keukens van het Grote Midwesten van Ryan Stradal!

Stradal - Keukens van het Grote Midwesten DEF

Als de vrouw van Lars Thorveld, Cynthia, plotseling een passie voor wijn ontwikkelt en hem vervolgens verlaat voor een gladde sommelier, blijft hij alleen achter met hun pasgeboren dochter Eva. Hij is vastbesloten zijn liefde voor eten aan haar over te dragen. Eva blijkt gezegend met een uitzonderlijk kooktalent. Terwijl ze opgroeit vindt ze, tijdens bakwedstrijden van de lutherse kerk, chilipeper-eetwedstrijden en de opening van het jachtseizoen, troost en hoop in het smakenpalet van haar thuishaven Minnesota.

Elk hoofdstuk uit deze unieke debuut roman staat in het teken van één gerecht. De gerechten samen beschrijven Eva’s ontwikkeling van onzekere dochter tot de gelauwerde chef van een legendarische en geheimzinnige pop-upeetclub. Tijdens een weelderig en emotioneel feest wordt zij ineens geconfronteerd met haar verleden.

Keukens van het Grote Midwesten is zowel humoristisch, eigenzinnig als hartverwarmend. Bijna terloops beschrijft J. Ryan Stradal het opkomen van de moderne westerse eetcultuur en het gevoel van gemeenschap en identiteit dat lekker eten kan creëren. Het meest oorspronkelijke debuut van het jaar.

Wil je kans maken op het boek?

Deelnemen doe je door de onderstaande vragen in te vullen en je gegevens na te laten. De wedstrijd loopt af om 16u op dinsdag 18/08/2015. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd.
Fill out my online form.