Win Wanneer wordt het eindelijk weer zoals het nooit is geweest van Joachim Meyerhoff!

Wanneer wordt het eindelijk weer zoals het nooit is geweestHoe is het om op te groeien tussen honderden psychiatrische patiënten en lichamelijk gehandicapten omdat je vader de directeur is van een psychiatrische kliniek en je ouderlijk huis op hetzelfde terrein staat?
Een komisch en tegelijkertijd treurig verhaal over een jongen die het best in slaap valt bij de kreten van patiënten, die een bloedbroederschap met de hond sluit en die het dubbelleven van zijn vader ontdekt – een fascinerende man die uitblinkt in theorie, maar verzaakt in de praktijk, die vol levensvreugde is en toch zijn einde te snel dichtbij ziet komen.
Wanneer wordt het eindelijk weer zoals het nooit is geweest is een tragikomische coming of age en een familieroman over opgroeien in een abnormale omgeving. Een persoonlijk verhaal vol scherpe observaties over verlies en dood.
Wil je kans maken op het boek Wanneer wordt het eindelijk weer zoals het nooit is geweest van Joachim Meyerhoff?
Deelnemen doe je door de onderstaande vragen in te vullen en je gegevens na te laten. De wedstrijd loopt af om 16u op vrijdag 20/03/2015. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd.
Fill out my online form.