Voorgeproefd Het Laatste Oordeel

Win Het Laatste Oordeel van Toni Coppers!

het laatste oordeel_Toni CoppersZomer, een broeierige avond in augustus. De twaalfjarige Emma verdwijnt uit het ouderlijk huis in de Antwerpse deelgemeente Berchem. Er zijn aanwijzingen dat het meisje is weggelopen, maar er zijn ook verontrustender elementen: ze heeft haar gsm en haar geneesmiddelen niet meegenomen. Commissaris Liese Meerhout heeft een wrang gevoel bij.
Na enkele dagen, er is nog steeds geen spoor van Emma, verdwijnt ook de dertienjarige Femke terwijl ze natuurfoto’s neemt in het domein van Fort 4 in Mortsel.
Alle alarmbellen rinkelen nu bij het team. Is er een verband? Hebben de speurders te maken met een psychopaat die jonge meisjes ontvoert?
Commissaris Meerhout en haar collega’s zijn dag en nacht in touw om de meisjes terug te vinden. Als de motieven van de dader stilaan duidelijk worden, is de waarheid veel schokkender dan iemand ooit had kunnen vermoeden.
Toni Coppers is met Het laatste oordeel aan zijn achtste thriller toe. Met Dood water won hij in 2014 de Hercule Poirotprijs. Zijn misdaadromans worden in 2015 verfilmd voor VTM.

Wil je kans maken op het boek Het Laatste Oordeel van Toni Coppers?

Deelnemen doe je door de onderstaande vragen in te vullen en je gegevens na te laten. De wedstrijd loopt af om 16u op vrijdag 27/03/2015. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd.

 

Fill out my online form.