Voorgeproefd – Het Kwalijke Geheugen

Win het boek ‘Het Kwalijke Geheugen’ van Marc Peirs!

9789022331750Het kwalijke geheugen is de eerste krimi in een nieuwe reeks rond de intelligente, empathische en vaak raadselachtige Gentse commissaris Victor Vansina. Hij krijgt hulp maar ook tegenkanting van zijn bloedmooie vriendin Lydia Blauw, die als journaliste vaak andere belangen dient dan het politieonderzoek. Gelukkig kan de commissaris terugvallen op een geolied speurdersteam met in de gelederen een dandyeske homo, een nerveuze allochtoon en een complexloze gescheiden vrouw.

In het anders zo vredige dorpje Kluisbergen wordt een hoertje brutaal vermoord. Een verward briefje met een uitdagende boodschap is het enige spoor voor commissaris Victor Vansina. Samen met zijn speurdersteam en zijn vriendin strijkt Vansina neer in een winters Kluisbergen. Maar dan ontspoort de zaak helemaal. Oude wonden, taaie geheimen en nieuwe rivaliteiten teisteren de dorpsgemeenschap en maken het werk voor Vansina en zijn ploeg aartsmoeilijk.
Intussen worstelt de commissaris met privédemonen die te maken hebben met geld, liefde en familie.

Wil je kans maken op het boek?

Deelnemen doe je door de onderstaande vragen in te vullen en je gegevens na te laten. De wedstrijd loopt af om 16u op vrijdag 01/04/2016. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd.
Fill out my online form.