Voorgeproefd Hartig gekruid

Win het boek Hartig Gekruid van Natalie Young!

9789022330722Zet je schrap voor Lizzie Prain, ongetwijfeld een van de verrassendste romanpersonages van de laatste jaren. Lizzie is een doodgewone huisvrouw die met haar hond Rita en haar man Jacob in een huisje aan de rand van een bos woont. Ze houdt van koken en heeft een zaakje in homemade taarten. Jacob is al dagenlang door niemand meer gezien. Dat komt omdat Lizzie haar man in een vlaag van verstandsverbijstering heeft doodgeslagen.

Een nieuw leven lonkt. Maar hoe komt ze van het lijk af? Daarvoor spreekt ze al haar praktisch vernuft aan… Haar methode is niet geschikt voor doetjes. Donker, grappig en pijnlijk menselijk. Hartig gekruid is een heerlijk subversief en bedrieglijk licht boek. Natalie Young kreeg lovende recensies en het boek werd een van de meest besproken romans van 2014.

Deelnemen doe je door de onderstaande vragen in te vullen en je gegevens na te laten. De wedstrijd loopt af om 12u00 op 26/09/2014. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd.

Wedstrijdvraag
Hoe heet de rubriek in Metro waar je op maandag een voorproefje van Hartig Gekruid van Natalie Young kan lezen (tip: ga naar #PAPER)?

Schiftingsvraag
Hoeveel deelnames aan deze wedstrijd zullen we ontvangen hebben op het moment dat de wedstrijd afloopt?