Voorgeproefd De zwarte olifant

Win een exemplaar van het boek De zwarte olifant van Sten Treland!9789022332092

Journalist Ruben De Jongh belandt op Sicilië. Officieel omdat hij een reportage wil maken over bootvluchtelingen; officieus omdat hij op zoek wil gaan naar de man die hij verantwoordelijk acht voor de dood van Caterina, zijn vrouw.Ruben De Jongh is echter niet de enige met een dubbele agenda. Hij raakt verstrikt in het web van een duivels koppel, waarvan de echtgenoot een voormalig Belgisch politicus is. En spinnen kunnen die – zoals u weet – met sardonisch genoegen…Alsof dat niet volstaat begaan De Jonghs twee tienerdochters ondertussen een stommiteit vanjewelste, fluistert de maffia haar giftige taal van eer en respect en eist een olifant een
onverwachte hoofdrol op.
Wanneer wordt een daad een misdaad? Wanneer kan misdaad daarentegen echt geen kwaad? Ruben De Jongh heeft weinig tijd om zich die vragen te stellen. In De zwarte olifant – na De lachende eland en De averechtse lynx het derde en laatste deel van deze dieren-thriller-trilogie – beseft hij maar al te goed dat doodgaan zelfs de besten kan overkomen.

Wil je kans maken op een exemplaar?

Deelnemen doe je door de onderstaande vragen in te vullen en je gegevens na te laten. De wedstrijd loopt af om 16u op vrijdag 4 december. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd.
Wil je al een voorproefje lezen van het boek? Klik hier en ontdek de exclusieve voorpublicatie!

 

 

Fill out my online form.