Voorgeproefd – De Lijst

Win het boek ‘De Lijst’ van Luc Boonen !

9789022332818Maak kennis met Dorien en Didier. Zij is een gepassioneerde politica die zich razendsnel opwerkt in de hoogste regionen van haar partij. Hij is huisvader, degene die haar bad laat vollopen als ze uitgeput thuiskomt. Samen met hun drie kinderen vormen ze een prettig gestoord gezin. Maar zo was het niet altijd. De turbulente studentenjaren van Didier komen aan de oppervlakte wanneer zich in hun stad enkele bizarre gebeurtenissen voordoen.

Een neergehaalde boom splijt een kapel perfect doormidden, de heiligenbeelden bengelen opgeknoopt in de groene kruin. Het is maar een van de voorvallen en het beeld komt Didier angstaanjagend bekend voor. Ergens ver weg, in die hallucinante cocktail van drank en drugs uit zijn jeugd, sluimert een vage herinnering aan een lijst. Een lijst met krankzinnige ideeën…

Wil je kans maken op het boek?

Deelnemen doe je door de onderstaande vragen in te vullen en je gegevens na te laten. De wedstrijd loopt af om 16u op vrijdag 27/05/2016. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd.
Fill out my online form.