Voorgeproefd – Blow-Up

Win het boek ‘Blow-Up’ van Belinda Aebi!

9789022332474Een enorme knal. Metaal op metaal. Een fiets die door de lucht gekatapulteerd wordt. Een lichaam schuift over het wegdek, botst tegen de vangrail en blijft roerloos in de grasberm liggen.

Saskia, een jonge amateurfotografe, gelooft haar ogen niet wanneer ze rond middernacht getuige is van een afschuwelijk verkeersongeval. Op het moment van de aanrijding zit ze met haar vriend Ruben in de uitkijkpost van een oude watertoren om beelden te schieten van een moedervos en haar welpjes. Maar wat ze door haar lens ziet is helemaal iets anders. Een donker silhouet, zwalpend en duidelijk onder invloed van drank, stapt uit de wagen. Klik. Totaal verbijsterd zoomt Saskia in op zijn gezicht. Klik. Haar ogen sperren zich open van herkenning. Haar blik glijdt naar zijn wagen. Klik. En dan scheurt hij ervandoor…

Maud Gelderman en haar team staan voor een raadsel. Wie heeft het slachtoffer, een jonge studente uit Gent, voor dood achtergelaten? Wat heeft de dader nog meer te verbergen? Het bewijs staat op de geheugenkaart van een Canon. Maar waar blijft Saskia?

 

Met de regelmaat van een Zwitsers zakhorloge levert Belinda Aebi elk jaar een zenuwslopende thriller af. Blow-up is het zevende en laatste boek in de reeks rond Maud Gelderman en haar team.

De volgende thriller wordt een stand-alone. Voor Nepvlees, dat in 2015 verscheen, werd ze door pers en publiek geprezen.

De opbrengst van haar boek schenkt Belinda Aebi aan Artsen Zonder Grenzen.

Wil je kans maken op het boek?

Deelnemen doe je door de onderstaande vragen in te vullen en je gegevens na te laten. De wedstrijd loopt af om 16u op vrijdag 08/04/2016. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd.

 

Fill out my online form.